Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Krav til virksomhedens medarbejdere

For at sikre de fornødne kompetencer i forbindelse med TV inspektion af afløbsledninger, skal virksomheden have heltidsansat en eller flere medarbejdere, der har gennemgået og bestået følgende uddannelse:

  1. Kloakmestereksamen
  2. TV operatøruddannelsen

Personer, der ønsker uddannelse som godkendt TV operatør, skal kunne dokumentere en uddannelse som kloakrørlægger, anlægsstruktør, kloakmester eller tilsvarende kvalifikationer godkendt af KTVI.

Grunduddannelsen som TV operatør består af en 4-dages AMU uddannelse – TV inspektion af afløbsledninger. Grunduddannelsen skal gennemføres på uddannelsesinstitutioner som er godkendt af KTVI.

Selve godkendelsen af TV-operatører består af KTVI´s godkendelsesdag som er et 1-dages kursus, der afsluttes med en prøve jf. bilag 2. Personer, der har gennemført 4-dages AMU uddannelse samt bestået prøven på KTVI´s et-dagskursus modtager et TV operatørbevis (bilag 6a).

For at TV-operatøren kan opretholde sin godkendelse, skal operatøren mindst én gang årligt deltage i et efteruddannelseskursus jf. bilag 3.

Virksomheden skal i forbindelse med kontrolinstansens audit kunne dokumentere, at TV operatører opfylder ovennævnte krav.

Kravspecifikation

Gældende kravspecifikation inklusive bilag pr. 1. januar 2017

Hent kravspecifikationen med tilhørende bilag som pdf